Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Enlarged picture Close

4.25

Price per 100 Gram
0.85/100g
This product is currently unavailable online.
Product information

Labels

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

Switzerland

Raw materials origin

Switzerland (Eiklar,Butter)

Nutrition information

Ingredients

May contain traces of WALNUTS, HAZELNUTS, ALMONDS, PISTACHIOS, SOYA.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Spitzbuben-Teig
More information

Storage

Refrigerated

Bei höchstens 5 °C aufbewahren.

Notes on use

Hinweis: Teig kalt verarbeiten.
Verarbeiten: Teig auf wenig Mehl ca. 4 mm dick auswallen, Guetzli von 4-5 cm Ø ausstechen. Bei der Hälfte der Guetzli mit einem kleinen Förmchen die Mitte ausstechen. Auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen, ca. 15 Min. kühl stellen, backen. Fertigstellen: ca. 150g Gelee oder Konfitüre erwärmen, glattrühren, auf die flache Seite der Bödeli verteilen, Deckel mit Puderzucker bestäuben, aufsetzen.
Backen: im vorgeheizten Ofen. Ober- und Unterhitze, Ofenmitte, 8-9 Min./180°C. Umluft, Ofenmitte, 8-9 Min./160°C.
Tipp: Aprikosen-Spitzbuben: Guetzli mit Aprikosenkonfiture füllen, 75 g Puderzucker mit 1 ½ EL Zitronensaft verrühren, Deckeli damit bestreichen.

Article number

3412026

Supplier

Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch