Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Close

Betty Bossi Butter Milanais Cookie Dough

Coop

Average rating: 5.0 of 5 2 ratings

4.25

Price per 100 Gram
0.85/100g
This product is currently unavailable online.
Product information
Labels
Freshness guarantee
Keeps for at least 7 days after receipt
Country of production
Switzerland
Raw materials origin
Switzerland (Butter)
Nutrition information
Ingredients
'May contain traces of WALNUTS, HAZELNUTS, ALMONDS, PISTACHIOS, SOYA.'

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description
Butter-Mailänderli-Teig
More information
Weight
Net weight: 500.0 g
Storage
Refrigerated

Bei höchstens 5 °C aufbewahren.

Notes on use
Hinweis: Teig kalt verarbeiten.
Verarbeiten: Teig auf wenig Mehl ca. 7 mm dick auswallen, Guetzli ausstechen, auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen, ca. 15 Min. kühl stellen. 1 Eigelb mit 1 TL Wasser verrühren Guetzli damit bestreichen, backen. Tipp: Für einen intensivieren Glanz, Glasur ca. 5 Min. antrocknen lassen, Guetzli nochmals bestreichen.
Backen: im vorgeheizten Ofen. Ober- und Unterhitze, Ofenmitte 9-11 Min./200°C. Umluft, Ofenmitte 9-11 Min./180°C.

Tipp: Orangen-Herzli: 100g Puderzucker und 1 Orange, wenig abgeriebene Schale und 2 EL Saft, verrühren, die noch warmen Guetzli damit bestreichen.
Article number
3378674
Supplier
Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch