Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Close
2x 230g Refrigerated

Leisi Round Cake Dough Ø32cm 2x 230g

Leisi

Average rating: 5.0 of 5 9 ratings
6.20
Price per 100 Gram
1.35 /100g
Product information
Freshness guarantee
Keeps for at least 7 days after receipt
Country of production
Switzerland
Nutrition information
Ingredients
'

Ingredients: WHEAT flour, vegetable fat and oil (palm (sustainable), rapeseed), water, lemon juice based on concentrate, alcohol''(evaporates during baking), salt.

'

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description
'Pastry Dough, round and rolled out'
Tart dough rolled out into a round sheet of 32 cm diameter, for preparing delicious sweet or savoury tarts.
More information
Weight
Drained net weight: 0.0
Net weight: 230.0 g
Storage
Refrigerated

'Keep at max. +5°C'

Notes on use

Baking
Wicthig: Die Backzeit kann je nach Art der Backform sowie des Backofentyps variieren. 1) Teig ca.20 Min. vor Gebrauch aus dem Kühlschrank nehmen. Backofen auf 220°C (Umluft 200°C) vorheizen. 2) Den Teig mit Backpapier auf das Backblech legen. Den Teigboden mit einer Gabel mehrmals einstechen und nach Wunsch mit Süssem oder Pikantem belegen. 3) Backblech in die zweitunterste Rille schieben und während 30-40 Min. backen.

Dieser Kuchenteig ist ideal für alle Arten von Wähen, Quiche und Kuchen - egal ob süss oder salzig. Mehr rezepte sowie Tipps & tricks rund ums Backen finden Sie unter www.leisi.ch.
Article number
3725523
Supplier
Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch
Miscellaneous
Packed under protective atmosphere