Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Enlarged picture Close
Close
125g

Dr. Oetker Dark Icing

Dr.Oetker

Average rating: 3.5 of 5 4 ratings

2.45

Price per 100 Gram
1.96/100g
This product is currently unavailable online.
Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

Poland

Nutrition information

Ingredients

May contain traces of MILK, HAZELNUTS.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Kakaohaltige Fettglasur dunkel
Dr. Oetker dark cake icing is delicate, ready-to-use chocolate icing for coating pastries and cakes or for making pralines. The practical bag allows a targeted amount of the glaze and is therefore ideal for decorating. The preparation is now also possible in the microwave, to make heating the glaze even easier
More information

Storage

Trocken und nicht über Zimmertemperatur lagern!

Notes on use

Microwaving
Zubereitung in der Mikrowelle: Beutel in die Mikrowelle legen und mit minimaler Leistung (max. 360 Watt) 1 Minute erwärmen. Die Glasur ist gebrauchsfertig, wenn sie flüssig ist. Vorgang nach Bedarf wiederholen. Achtung! Das Produkt kann heiss sein. Keineoffenen Beutel in der Mikrowelle erwärmen. Hinweis: Zu langes Erwärmen und zu hohe Wattleistungen können zu Qualitätseinbussender Glasur und zum Aufplatzen des Beutels führen.

Boiling
Zubereitung im Wasserbad: 1. Beutel ca. 10 Minuten in heisses, nicht kochendes Wasser (ca. 75 °C) stellen. 2. Erwärmten Beutel mit Hilfe eines Küchentuches aus dem Wasser nehmen und mehrmals kneten, um eine gleichmässige Konsistenz zu erreichen. Zum Auftragen eine Beutelecke abschneiden. 3. Glasur auf dem abgekühlten Gebäck verteilen. Die nicht verwendete Glasur kann bis zum nächsten Gebrauch gekühlt aufbewahrt und wieder erwärmt werden.

Article number

3470493

Supplier

Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch