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250g

Dr. Oetker Epifin Wheat Starch

Dr.Oetker

Average rating: 5.0 of 5 4 ratings

2.10

This product is currently unavailable online.
Product information
Freshness guarantee
Keeps for at least 30 days after receipt
Country of production
Italy
Nutrition information
Ingredients
'Contains GLUTEN.'

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description
Weizenstärke
The baking refiner from wheat starch. Dr. Oetker Epifin has many uses. It is particularly suitable for the production of fine bakery products. The pastry becomes airy, loose and stays fresh longer. The amount to be added depends on the individual recipe. Dr. Oetker Epifin is also useful for thickening creams, sauces and fondues.
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Storage

Kühl und trocken aufbewahren.

Notes on use

indeterminate
Der Backverfeinerer - Zum Backen - wo im Rezept nichts anderes angegeben ist, ersetzt man in der Regel ein Viertel bis die Hälfte des Mehls durch Dr. Oetker Epifin (nicht bei Hefeteig). Als Saucenbinder - Dr. Oetker Epifin immer in kalter Flüssigkeit anrühren (ca. 1 EL für 2 1/2 dl Sauce).

Dr. Oetker Epifin eignet sich besonders für die Herstellung von feinen Backwaren. Das Gebäck wird luftig, locker und bleibt länger frisch. Auch zum binden von Cremen, Sauce und Fondue ist Dr. Oetker Epifin ein wertvolles Hilfsmittel.
Article number
3031917
Supplier
Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch