Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Enlarged picture Close
Close
330g

Knorr Stocki Mashed Potatoes 3x3 Portions

Knorr

Average rating: 4.5 of 5 139 ratings
Price
20% on 2 or more

4.95

Price per 100 Gram
1.50/100g
Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

Switzerland

Nutrition information

Ingredients

99% Kartoffeln¹ (Schweiz), Emulgator (Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren), MAGERMILCHPULVER, Antioxidationsmittel (Natriumascorbat, Ascorbylpalmitat), Gewürzextrakt, Stabilisator (Citronensäure, Diphosphat). ¹Aus nachhaltig angebauten Kartoffeln.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Kartoffelstock
Authentic mashed potatoes made with tasty Swiss potatoes. Carefully follow the preparation instructions: 1 packet = 3 portions, boil 4dl of water with 1/2 teaspoon of salt and 15g of margarine or butter. Then remove the pot from the heat and add 2dl of cold milk. Pour the entire contents of the packet into the saucepan at one time, then tap the surface with a wooden spoon until all the flakes are covered with liquid. Leave to stand in the pot for approx. 1/2 minute. Stir briefly and gently with the wooden spoon. Important: these mashed potatoes should not be whipped; This is how they retain their lightness. Tip: for even smoother puree, replace the milk and butter with 250ml of Rama Cremefine.
More information

Notes on use

ready-made meal
Beachten Sie die Kochanleitung genau Zubereitung für 3 Portionen (1 Beutel): 4 dl Wasser mit 1/2 Kaffeelöffel Salz und 15 g Margarine oder Butter aufkochen. Pfanne vom Herd nehmen und 2 dl kalte Milch dazugiessen. Ganzen Beutelinhalt in einem Guss in die Pfanne geben und mit der Kochkelle eindrücken, bis alle Flocken mit Flüssigkeit bedeckt sind. STOCKI Kartoffelstock in der Pfanne ca. 1/2 Minute ziehen lassen. Kurz und leicht mit der Kochkelle umrühren. Wichtig: STOCKI Kartoffelstock darf nie geschlagen werden nur so bleibt er herrlich luftig. TIPP: STOCKI wird noch cremiger, wenn Sie an Stelle von Milch und Butter 250 ml Rama Cremefine.

Kartoffelstock, zur Zubereitung mit Milch und Wasser. Lactovegetabil. Zubereitung: 4dl Wasser mit 1/2 Kaffeelöffel Salz und 20g Butter aufkochen. Pfanne vom Herd nehmen und 2dl kalte Milch dazugiessen. Danach ganzen Beutelinhalt auf einmal in die Pfanne geben undmit der Holzkelle eindrücken, bis alle Flocken mit Flüssigkeit bedeckt sind. Kartoffelstock in der Pfanne ca. 1/2 Minute ziehen lassen.

Article number

3031971

Supplier

Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch

Miscellaneous

Unter Schutzatmosphäre verpackt.