Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Enlarged picture Close
Close
145g

Knorr Stocki Mashed Potatoes 4 Portions

Knorr

Average rating: 4.5 of 5 24 ratings
Price
20% on 2 or more

3.80

Price per 100 Gram
2.62/100g
Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

Switzerland

Raw materials origin

Switzerland (Kartoffelflocken)

Nutrition information

Ingredients

99% Kartoffeln¹ (Schweiz), Emulgator (Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren), MAGERMILCHPULVER, Antioxidationsmittel (Natriumascorbat, Ascorbylpalmitat), Gewürzextrakt, Stabilisator (Citronensäure, Diphosphat). ¹Aus nachhaltig angebauten Kartoffeln.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Kartoffelstockflocken
KNORR Stocki serves 4 and contains 4 top-quality Swiss potatoes. These delicious mashed potatoes are perfectly seasoned and ready in a flash. Please follow the cooking instructions carefully: To prepare 4 servings (1 bag), bring 500 ml of water to the boil with 1 level coffee spoon of salt and 20 g of margarine or butter. Remove the pan from the heat and pour in 300 ml of cold milk. Empty the contents of the bag into the pan in one go and press down with the wooden spoon until all of the flakes are covered with the liquid. Leave the STOCKI Mashed Potatoes to soak in the pan for approx. 30 secs. Stir briefly and gently with the wooden spoon. Important: To make sure your STOCKI Mashed Potatoes remain wonderfully light and fluffy, do not beat them. Tip: You can make the STOCKI even creamier by using 250 ml of Rama Cremefine instead of milk and butter, and 550 ml of water instead of 500 ml.
More information

Notes on use

ready-made meal
Beachten Sie die Kochanleitung genau Zubereitung für 4 Portionen (1 Beutel): 5 dl Wasser mit 1 gestrichenem Kaffeelöffel Salz und 20 g Margarine oder Butter aufkochen. Pfanne vom Herd nehmen und 3 dl kalte Milch dazugiessen. Ganzen Beutelinhalt in einem Guss in die Pfanne geben und mit der Kochkelle eindrücken, bis alle Flocken mit Flüssigkeit bedeckt sind. STOCKI Kartoffelstock in der Pfanne ca. 1/2 Minute ziehen lassen. Kurz und leicht mit der Kochkelle umrühren. Wichtig: STOCKI Kartoffelstock darf nie geschlagen werden nur so bleibt er herrlich luftig. TIPP: STOCKI wird noch cremiger, wenn Sie an Stelle von Milch und Butter 250 ml Rama Cremefine und 5,5 dl statt 5 dl Wasser verwenden.

Für 4 Portionen: 5 dl Wasser mit 1 gestrichenem Kaffeelöffel Salz und 20 g Margarine oder Butter aufkochen. Pfanne von Herd nehmen und 3 dl kalte Milch dazugiessen. Ganzen Beutelinhalt in einem Guss in die Pfanne geben und mit der Holzkelle eindrücken, bis alle Flocken mit Flüssigkeit bedeckt sind. Stocki Kartoffelstock in der Pfanne ca. 1/2 Minute ziehen lassen. Kurz und leicht mit der Holzkelle umrühren.
Wichtig: Stocki Kartoffelstock darf nie geschlagen werden; nur so bleibt et herrlich luftig.

Article number

3031970

Supplier

Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch

Miscellaneous

Unter Schutzatmosphäre verpackt.