Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Close
225g

Thai Kitchen Panang Curry Paste

Thai Kitchen

Average rating: 3.5 of 5 3 ratings

4.50

Price per 100 Gram
2.00/100g
This product is currently unavailable online.
Product information
Freshness guarantee
Keeps for at least 30 days after receipt
Country of production
Thailand
Nutrition information
Ingredients
Wasser, Rohrzucker, getrocknete rote Chilis (13%), Zitronengras, Knoblauch, Schalotten (10%), Kochsalz, FISCHSAUCE (Sardellenextrakt (FISCH), Kochsalz, Zucker), Kaffernlimettenschale (2%), Gewürze (Koriandersamen, Kreuzkümmel, Lorbeer, Kardamom), Galgant, Säuerungsmittel: Zitronensäure.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description
Panang Curry Paste
Panang curry paste is medium hot and slightly sweetened, with a hint of chilli, shallots, lemon grass and cardamom.
More information
Weight
Drained net weight: 0.0
Net weight: 225.0 g
Storage

Nach dem Öffnen im Kühlschrank aufbewahren und innerhalb von 3 Monaten verbrauchen.

Notes on use

Boiling
Panang Curry mit Rindfleisch. Für 2 Pers.: 250g in Stücke geschnittenes Rindfleisch in Öl braten bis es braun wird. Zur Seite stellen. 1 EL Öl mit 2-4 EL Paste unter Rühren erhitzen. 250ml Kokosnussmilch hinzufügen und aufkochen. 300g Gemüse beifügen (grüne Bohnen, Broccoli, Lauch). 8-10 Min. köcheln lassen. Das gebratene Fleisch hinzufügen und noch ein paar Minuten kochen lassen.

Article number
3597631
Supplier
Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch