Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Herb fondue
20 m active | 20 m total
Nutrition facts per serving:
  • Energy in kcal about 914
  • Fat about 64g
  • Carbohydrates about 11g
  • Protein about 54g
This is needed
This is needed for 4 people
Fondue
  • 0.5 Bund oregano, fein geschnitten
  • 0.5 Bund basil, fein geschnitten
  • 0.5 Bund peppermint, fein geschnitten
Fondue
  • 800 g fondue cheese mix
  • 1 garlic clove, halbiert
  • 1 EL cornflour
  • 1.5 dl water
  • 1.5 dl Martini Bianco
View these products
And that's how it's done
And that's how it's done
Fondue
Rub the garlic around the fondue pot. Pour the cheese mixture into the fondue pot. Mix the cornflour with the water and Martini, pour into the cheese, bring to the boil over a medium heat, stirring constantly until the cheese has melted. Stir in the herbs.
Fondue
Caquelon mit Knoblauch ausreiben. Käsemischung ins Caquelon geben. Maizena mit Wasser und Martini anrühren, dazugiessen, unter gleichmässigem Rühren bei mittlerer Hitze aufkochen, bis der Käse geschmolzen ist und das Fondue cremig ist. Kräuter darunterrühren.