Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Poulet-Mango-Speissli
20 m active | 20 m total
Nutrition facts per serving:
  • Energy in kcal about 602
  • Fat about 10g
  • Carbohydrates about 78g
  • Protein about 48g
This is needed
This is needed for 2 people
Reis
  • 0.5 dl vegetable bouillon
  • 150 g long grain rice
Sauce
  • 1 bag curry sauce (e.g. curry sauce powder)
  • 3 dl milk
Spiessli
  • 140 g mango fillets, cut into thirds
  • 320 g chicken breasts, cut in half lengthwise and then crosswise into strips approx. 1 cm wide
  • 0.25 tsp salt
  • 4 long metal skewers
  • oil zum Braten
  • a little pepper
View these products
And that's how it's done
And that's how it's done
Reis
Bouillon aufkochen, Reis beigeben, bei kleiner Hitze zugedeckt ca. 20 Min. knapp weich kochen, abtropfen, zugedeckt warm stellen.
Sauce
Milch und Saucenpulver gut verrühren, unter ständigem Rühren aufkochen, bei kleiner Hitze ca. 3 Min. köcheln.
Spiessli
Poulet und Mangostücke abwechslungsweise an 4 Spiesse stecken. Öl in einer beschichteten Bratpfanne heiss werden lassen, Hitze reduzieren. Spiessli portionenweise bei mittlerer Hitze rundum ca. 7 Min. braten, würzen.