Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Pad Thai with beef
30 m active | 30 m total
Nutrition facts per serving:
  • Energy in kcal about 582
  • Fat about 18g
  • Carbohydrates about 60g
  • Protein about 44g
This is needed
This is needed for 4 people
Nudeln
  • 250 g wide rice noodles
  • water, boiling
Fleisch
  • peanut oil, for frying
  • 1 red chilli, deseeded, finely chopped
  • 2 garlic cloves, finely chopped
  • 260 g tofu, cut into cubes
  • 400 g beef rump, cut into thin slices
  • 0.25 tsp salt
Pad-Thai
  • 125 g bean sprouts
  • 2 egg, beaten
  • 1 organic lemon, the whole juice
  • 2 tbsp fish sauce
  • 1 spring onions incl. green parts, cut into thin rings
Servieren
  • 125 g bean sprouts
  • 1 spring onions incl. green parts, cut into thin rings
  • 0.5 bunch coriander, leaves torn off
  • 40 g salted peanuts, finely chopped
  • 1 organic lemon, cut into wedges
View these products
And that's how it's done
And that's how it's done
Nudeln
Reisnudeln mit siedendem Wasser übergiessen, ca. 5 Min. ziehen lassen.
Fleisch
Öl in einem Wok oder einer Bratpfanne erhitzen. Knoblauch, Chili und Tofu beigeben, ca. 4 Min. knusprig braten, herausnehmen, beiseitestellen. Etwas Öl beigeben, Fleisch salzen, portionenweise beidseitig je ca. 2 Min. rührbraten.
Pad-Thai
Tofu und Nudeln zum Fleisch geben. Eier daruntermischen. Mungbohnensprossen, Bundzwiebel, Zitronensaft und Fischsauce beigeben, mischen, nur noch warm werden lassen.
Servieren
Pad-Thai auf in einer tiefen Platte anrichten. Bundzwiebeln, Mungbohnensprossen, Erdnüsse und Koriander darauf verteilen. Zitronenschnitze dazu servieren.