Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Enlarged picture Close
Close

Leisi Round Cake Dough Ø32cm

Leisi

Average rating: 5.0 of 5 10 ratings

3.10

Price per 100 Gram
1.35/100g
Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

Switzerland

Nutrition information

Ingredients

Ingredients: WHEAT flour, vegetable fat and oil (palm (sustainable), rapeseed), water, lemon juice based on concentrate, alcohol(evaporates during baking), salt.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Pastry Dough, round and rolled out
Tart dough rolled out into a round sheet of 32 cm diameter, for preparing delicious sweet or savoury tarts.
More information

Storage

Refrigerated

Keep at max. +5°C

Notes on use

Baking
Wicthig: Die Backzeit kann je nach Art der Backform sowie des Backofentyps variieren. 1) Teig ca.20 Min. vor Gebrauch aus dem Kühlschrank nehmen. Backofen auf 220°C (Umluft 200°C) vorheizen. 2) Den Teig mit Backpapier auf das Backblech legen. Den Teigboden mit einer Gabel mehrmals einstechen und nach Wunsch mit Süssem oder Pikantem belegen. 3) Backblech in die zweitunterste Rille schieben und während 30-40 Min. backen.

Dieser Kuchenteig ist ideal für alle Arten von Wähen, Quiche und Kuchen - egal ob süss oder salzig. Mehr rezepte sowie Tipps & tricks rund ums Backen finden Sie unter www.leisi.ch.

Article number

3725523

Supplier

Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch

Miscellaneous

Packed under protective atmosphere