Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Enlarged picture Close
Close

Leisi Round Puff Pastry Dough Ø32cm

Leisi

Average rating: 4.5 of 5 27 ratings

3.20

Price per 100 Gram
1.39/100g
Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

Switzerland

Nutrition information

Ingredients

WHEAT flour, water, vegetable fats and oils (palm (sustainable), rapeseed), gluten WHEAT, salt, alcohol (evaporates during baking),lemon juice concentrate, yeast extract, natural flavor.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Puff pastry
Puff pastry dough rolled out, ideal for savory or sweet quiches, but more especially for small pastries, aperitifs, desserts or crusted filets.
More information

Storage

Refrigerated

Keep at max. 5°C.

Notes on use

Baking
Wichtig: Die Backzeit kann je nach Art der Backform sowie des Backofentyps variieren. 1) Teig ca. 20 Min. vor Gebrauch aus dem Kühlschrank nehmen. Backofen auf 220°C (Umluft 200°C) vorheizen. 2) Den Teig mit Backpapier auf das Backblech legen. Den Teigboden mit einer Gabel mehrmals einstechen und nach Wunsch mit Süssem oder Pikantem belegen. 3) Backblech in die zweitunterste Rilleschieben und während 30-40 Min. backen

Dieser Blätterteig ist ideal für süsse uns salzige Wähen. Speziell geeignet ist er jedoch für Apero-, Klein- und Dessert-Gebäck sowie Filet im Teig. Mehr Rezepte sowie Tipps & Tricks rund ums Backen finden Sie unter www.leisi.ch.

Article number

3725524

Supplier

Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch

Miscellaneous

Packed under protective atmosphere