Basket

Your shopping cart is still empty.

Add a product and start shopping.

Total amount

Order subtotal:
CHF
Delivery costs:
CHF

Total:

CHF
Close

Leisi Gluten Free Round Cake Dough Ø32cm

Leisi

Average rating: 5.0 of 5 25 ratings

4.95

Price per 100 Gram
2.15/100g
Product information
Freshness guarantee
Keeps for at least 7 days after receipt
Country of production
France
Nutrition information
Ingredients
Maisstärke, Wasser, Reismehl, Pflanzenfett und -öl (Palm, Raps), Pflanzliche Fasern (Zichorie, Kartoffel, Reis, Erbse, Wegerich, Psyllium), Erbsmehl, Zucker, Alkohol, Kochsalz, Buchweizenmehl, Verdickungsmittel (Xanthan, Hydroxypropylmethylcellulose), Säuerungsmittel (Citronensäure), natürliches Aroma, Enzym (Transglutaminase).
Description
Kuchenteig glutenfrei, rund und ausgewallt
Short crust pastry dough without gluten and lactose, round and rolled out, 230g
More information
Weight
Drained net weight: 0.0
Net weight: 230.0 g
Storage
Refrigerated

Aufbewahren bei max. 5°C.

Notes on use

Baking
Wichtig : Die Backzeit kann je nach Art der Backform sowie des Backofentyps variieren. 1. Teig ca. 20 Min. vor Gebrauch aus demKühlschrank nehmen. Backofen auf 220C (Umluft 200C) vorheizen. 3. Backblech in die zweitunterste Rille schieben und während 25-35 Min. backen.

Article number
5722126
Supplier
Coop
P.O. Box 2550, CH-4002 Basel
Phone: 0848 888 444
Website: www.coop.ch
Miscellaneous
Packed under protective atmosphere