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Alcohol content
53.0%
Country of production
Switzerland
Nutrition information
Ingredients
Absinthe
Description
Absinthe 53% vol
Absinthe Kübler best develops its subtle taste and characteristic haze when diluted 1:5 with fresh water. Yves Kübler personally guarantees the quality of the raw materials contained in this bitter spirit, which are all of the highest quality and natural origin. 53% vol. 50 cl.
Absinthe Kübler best develops its subtle taste and characteristic haze when diluted 1:5 with fresh water. Yves Kübler personally guarantees the quality of the raw materials contained in this bitter spirit, which are all of the highest quality and natural origin. 53% vol. 50 cl.
Note
* Article do not qualify for discounts
Notes on use
ready-to-drink beverage
Absinth Ritual:
2cl Absinth in ein Absinthglas geben, den Absinthlöffel mit einem Würfelzucker auf das Glas legen. Den Zucker langsam mit kaltem Wasser übergiessen. Das Wasser zuerst nur über den Zucker giessen. Dieser soll sich auflösen und benötigt dazuetwas Zeit. So wie der Zucker sich auflöst, wird mehr Wasser nachgegossen. Gleichzeitig kann der Absinth mit Wasser in der Menge verdünnt werden, so wie er geschmacklich bevorzugt wird.
Article number
3531144
Supplier
Coop, Postfach 2550, CH-4002 Basel, 0848 888 444, www.coop.ch
Miscellaneous
Lot Nummer